Cʋρcακɛ X_x Admin
Mesaje : 66 Data de inscriere : 20/08/2010 Varsta : 29 Localizare : at the TeaParty
| Subiect: İchigo Kurosaki Dum Aug 22, 2010 2:59 pm | |
| Well Ce parere aveti? Cum vi se pare İchigo in varianta chibi? Mie imi place mult mai mult in varianta anime decat chibi. Asa e mult mai HOT. Chibi pare prea copilaros
| |
|
Teddy Moderator Global
Mesaje : 129 Data de inscriere : 21/08/2010 Varsta : 27 Localizare : Eu trăieşte cu marţienii!!
| Subiect: Re: İchigo Kurosaki Dum Aug 22, 2010 9:19 pm | |
| Ichigo este destul de dragut si puternic...desi are creier uneori ulta sa-l foloseasca Si ma enerveaza...nu sunt sigura daca simte ceva pt. Rukia se de asta nu-i da atentie lui Inoue...sau o place pe Inoua si nu o arata XD | |
|
^^O_FaTa^^
| Subiect: Re: İchigo Kurosaki Dum Aug 29, 2010 1:18 am | |
| Sincer daca nu e om arata cam urat si nu prea imi place atunci.Orcum Rukia i-a dat aceasta putere pentru un timp destul de lung.Nu prea am ce sa comentez.Pun o poza : | |
|
Struffy
| Subiect: Re: İchigo Kurosaki Mar Aug 31, 2010 5:27 am | |
| Ce parere aveti? Cum vi se pare İchigo in varianta chibi?~~~ Păi mie una îmi place personalitatea lui, puternică şi de niciodată ''nu te da bătut''. Cât despre varianta chibi, asta e altceva, arata chiar foarte sweet şi funny în varianta chibi. Plus că-i mai taie din acel micuţ fior xD Şi pot spune, că pur şi simplu Varianta lui întunecată de spectru, ''Hollow'', o ador foarte mult, nu ştiu de ce, dar am o slbiciune pentru partea lui rea XD ~~~ 1. 2. 3. 4. 5. | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: İchigo Kurosaki | |
| |
|