| Informatii | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Struffy
| Subiect: Informatii Mier Aug 25, 2010 8:26 pm | |
| Boon... ce vreau să spun prin acest club. Sunt sigură că muzica koreană ne-a înnebunit pe toţi xD. La fel şi trupele, filmele şi actorii... Acest club este dedicat tuturor acestor lucruri.
~~~
Câteva reguli:
1. Dacă un membru este de altă părere decât a voastră, nu începeţi o ceartă, fiecare are dreptul la propia exprimare. 2. Purtaţi imaginea clubului în semnătura voastră. Dacă nu, scrieţi undeva în semnătura voastră că faceţi parte din club. 3. Înscrierile sunt permise oricui, la fel şi restul acţiunilor în dreptul clubului.
~~~
Înscrieri: Accesul la club se face după ce vă veţi înscrie în club, urmând şi o anume fişă. După înscrierea voastră se vor deschide diferite discuţii. Fişa de înscrieri este următoarea:
Nickname: Fan Korea?: Trupă Koreană preferată: Ai vizionat filme koreene?: Actriţă sau actor preferaţi ai? Dacă da, enumeră unul sau mai mulţi: Vei participa la diferitele discuţii ale clubului pe viitor?:
~~~
Vă aştept cu braţele deschise în club :]. Dacă doriţi unele schimbări, informaţii sau aveţi nelămuriri în legătură cu ceva... postaţi înaintea înscrierilor sau după ce completaţi fişa. | |
|
| |
Teddy Moderator Global
Mesaje : 129 Data de inscriere : 21/08/2010 Varsta : 27 Localizare : Eu trăieşte cu marţienii!!
| Subiect: Re: Informatii Mier Aug 25, 2010 10:25 pm | |
| Nickname:TeddyG!rl :] Fan Korea?:da,este o tara minunata Trupă Koreană preferată:Big Bang Ai vizionat filme koreene?:inca nu :( Actriţă sau actor preferaţi ai? Dacă da, enumeră unul sau mai mulţi: --- Vei participa la diferitele discuţii ale clubului pe viitor?:pai daca m-am inscris normal ca da XD
| |
|
| |
Struffy
| Subiect: Re: Informatii Joi Aug 26, 2010 2:26 am | |
| Bine ai venit pe peluza mea, Teddy-G!rl. Fie ca şederea ta în club să fie una plăcută. Viitoarele discuţii se vor deschide o dată ce vom mai avea minim un membru XD . | |
|
| |
Buιină●dэ●сіосоιată Admin
| Subiect: Re: Informatii Joi Aug 26, 2010 3:11 am | |
| Nickname: Buιină●dэ●сіосоιată Fan Korea?: Normal O.o Trupă Koreană preferată: Big Bang, B2st, 4 minute, 2ne1. Ai vizionat filme koreene?: Da xD Actriţă sau actor preferaţi ai? Dacă da, enumeră unul sau mai mulţi:- Vei participa la diferitele discuţii ale clubului pe viitor?: da. | |
|
| |
Struffy
| Subiect: Re: Informatii Joi Aug 26, 2010 3:13 am | |
| Hey, bine ai venit în club, Bulinuţo XD So... suntem deja 3 membri cu tot cu mine, deocamdată voi deschide unele topicuri cu diferite discuţii şi sper că vor mai fii membrii interesaţi săse înscrie în club :]. | |
|
| |
Buιină●dэ●сіосоιată Admin
| Subiect: Re: Informatii Joi Aug 26, 2010 10:44 pm | |
| Am o intrebare. Putem deschide topicuri noi, nu?:]]. Adica, nah. E clubul tau si ... XD | |
|
| |
Struffy
| Subiect: Re: Informatii Vin Aug 27, 2010 11:59 pm | |
| Sigur că puteţi şi voi XD Pff... adică da, ştiu trebuia să precizez mai devreme -.- . | |
|
| |
Teddy Moderator Global
Mesaje : 129 Data de inscriere : 21/08/2010 Varsta : 27 Localizare : Eu trăieşte cu marţienii!!
| Subiect: Re: Informatii Sam Aug 28, 2010 1:38 am | |
| Oki..scuze de intarziere!
| |
|
| |
Cʋρcακɛ X_x Admin
Mesaje : 66 Data de inscriere : 20/08/2010 Varsta : 29 Localizare : at the TeaParty
| Subiect: Re: Informatii Dum Aug 29, 2010 7:26 pm | |
| Nickname: Cupcake x_x Fan Korea?:yeah,superba aceasta tara Trupă Koreană preferată: B2st şi BigBang Ai vizionat filme koreene?:nu inca Actriţă sau actor preferaţi ai? Dacă da, enumeră unul sau mai mulţi:- Vei participa la diferitele discuţii ale clubului pe viitor?:Desigur xD | |
|
| |
^^O_FaTa^^
| Subiect: Re: Informatii Dum Aug 29, 2010 8:37 pm | |
| Nickname:^^O_FaTa Fan Korea?:Da Trupă Koreană preferată:N-am Ai vizionat filme koreene?:Da Actriţă sau actor preferaţi ai? Dacă da, enumeră unul sau mai mulţi:- Vei participa la diferitele discuţii ale clubului pe viitor?:Dap | |
|
| |
PookıE ×ღ×
| Subiect: Re: Informatii Dum Aug 29, 2010 10:50 pm | |
| Nickname:Pookie Fan Korea?:Yeah :X :X Trupă Koreană preferată:B2st şi 4minute Ai vizionat filme koreene?:Ma apucasem de Boys Before Flowers dar l-am abandonat T___T Actriţă sau actor preferaţi ai? Dacă da, enumeră unul sau mai mulţi: --- Vei participa la diferitele discuţii ale clubului pe viitor?:Desigur xD | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Informatii | |
| |
|
| |
| Informatii | |
|