1. Care este membrul vostru preferat al trupei?
G-Dragon
2. De ce vă place aşa mult de el?
Pur si simplu dupa prima melodie acultata m-am indragostit de ei
3. Crezi că pe viitor trupa v-a avea mult mai mult succes?
Da au toate sansele,sunt foarte talenati<3
4. Dacă ar avea un concert în România, cum ai face rost de bilet?
As face tot posibilul,si mai intai i-as implora pe parinti sa-mi dea bani de bilete
5. O întâmplare face ca unul dintre membrii trupei, să fie un vechi prieten, cum te-ai comporta acum în faţa lui, fiind un star?
As incerca sa ma comport cat mai normal si sa nu par o fana nebuna
6. Crezi că vei ajunge să înt'lneşti trupa vreodată?
Daca Dumnezeu imi da un pic de noroc sper din tot sufletul sa da
7. De curiozitate, credeţi că merită mult mai multă atenţie decât cea momentană?
Da...adica din perspectiva mea da
8. Tot te aud vorbind despre trupă şi cât de grozavă este, dar ştii să enumeri minim 3 membrii ai acesteia, fără să-ţi amintească cineva sau să te uiţi pe net?
Kwang Ji-Yong,Yong Bae si Seung Ri
9. Crezi că numele trupei are de-a face cu Big Bang-ul? Vestitul model cosmologic?
Hmm...intr-un fel s-ar putea
10. Oare ar trebuii să renunţe cineva la trupă, sau să vină un nou membru?
NU... sunt perfecti asa in acest moment
11. De când aţi aflat de aceasta formaţie?
Hmm...de cateve luni de la Axu-chan
12. Aţi ascultat des melodiile lor, sau numai vă lăudaţi cu două melodii cunoscute de-a lor?
Ascult toata ziua melodii de la ei
13. V-ar convenii ca doi dintre membrii trupei să aibă o anume relaţie... mai specială?
Ăăăăăăă...nuas dori,dar daca ar fi i-as accepta asa cum sunt ^^
14. Veţi asculta mereu noile şi vechile melodii ale trupei? Sau chiar vă plictisiţi uneori de ea?
Nu m-am plictisit de ea pana acum si nu cred ca se va intampla prea repede,si da o sa ascult fiecare melodie si daca imi place o s-o ascult in cntinuare dacanu asta este nu-mi place ce sa fac?