Cʋρcακɛ X_x Admin
Mesaje : 66 Data de inscriere : 20/08/2010 Varsta : 29 Localizare : at the TeaParty
| Subiect: Animale de companie Dum Aug 22, 2010 12:42 am | |
| Aveti animalutze? Daca nu ,cum ati vrea sa cheme şi ce animal ati dori Eu o sa imi iau caine peste ceva saptamani(mai dau o data examenul la mate, daca iau nota mare nu se mai pune problema şi sigur iau,oricum o conving pe mama ) Aş vrea un Chow Chow sau Fox Terrier pitic Nume:PixXie,Ruffus,Zippy | |
|
Teddy Moderator Global
Mesaje : 129 Data de inscriere : 21/08/2010 Varsta : 27 Localizare : Eu trăieşte cu marţienii!!
| Subiect: Re: Animale de companie Dum Aug 22, 2010 3:14 am | |
| Eu am un pechinez dragut si jucaus pe nume Toto Ii place sa mamance si sa doarma XD Si as vrea si un hamster pitic :]] Nume:nu m-am gandit....mi-ar placea ca a lui sysul meu Pirtzi...dar doar cu acordul ei XD | |
|
^^O_FaTa^^
| Subiect: Re: Animale de companie Dum Aug 29, 2010 12:46 am | |
| Am avut si pesti si papagali ,dar au murit.Nu m-am gandit niciodata sa le pun nume pestilor.Dar papagalilor le-am pus nume.Am avut 3 papagali.Orcum numele lor sunt simple si neinteresante. Mi-as dorii un caine . Nume:Caty ,Amigo sau un nume ce l-as inventa cum l-as vedea Orcum va trebui sa mai astept ceva pana voi primi acest animal.Doar daca as gasi un animal mic de statura care sa nu creasca prea mult . Daca stiti unde pot gasii sa imi spuneti. | |
|
Teddy Moderator Global
Mesaje : 129 Data de inscriere : 21/08/2010 Varsta : 27 Localizare : Eu trăieşte cu marţienii!!
| Subiect: Re: Animale de companie Dum Aug 29, 2010 1:45 am | |
| Papagali am avut 3 in total T_T Primul a murit,al doilea a fugit,a treilea a fugit apoi l-am gasit apoi iar a fugit >.< Nu prea am boroc la papagali si de asta nu mai vreau! | |
|
^^O_FaTa^^
| Subiect: Re: Animale de companie Dum Aug 29, 2010 1:51 am | |
| Nici eu!La mine toti au murit ,dar nu stiu de ce ca aveau conditii de 5 stele. | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Animale de companie | |
| |
|